Til & fra

Det sies at det er mange veier til Rom. Det er også mange veier til Notodden Lufthavn. Enten du kommer med buss eller tog, egen bil eller fly, så ligger flyplassen sentralt plassert.

Logo-element Notodden Lufthavn
Buss

Det er regelmessig bussforbindelse fra Oslo, Kongsberg, Skien og flere andre steder. I tillegg kan du lett komme deg videre nordover mot Rjukan, Rauland og Hardangervidda.

Det går lokalbuss fra stasjonen, og det tar normalt ca. 5 minutter til lufthavna fra sentrum av Notodden.

Besøk Farte for en oversikt over våre avganger.
Tog

Det går daglige avganger med tog mellom Notodden og Skien. Reisen tar omtrent én time, og turen går gjennom variert landskap. Dette er en behagelig og fin måte å komme seg til Notodden på. Fra stasjonen går det lokalbuss og taxi videre til lufthavna, og det tar normalt omtrent fem minutter.

Via Skien er det mulighet for forbindelse videre med tog via Vestfoldbanen inn mot Drammen og videre til Oslo. Alternativt er det mulig å ta toget til Nordagutu, hvor det er forbindelse via Sørlandsbanen både nord-østover til Drammen og videre til Oslo, og sørover mot Kristiansand og Stavanger.  I Drammen er det mulig med overgang til Bergensbanen. 

Besøk VY for en oversikt over våre avganger.
Taxi

Det er effektivt og relativt rimelig å bruke taxi til Notodden Lufthavn. Det avhenger selvsagt av hvor du reiser fra/til, men lufthavna ligger på Tuven – bare 5 minutter unna Notodden sentrum (2,9 km fra Torvet).

Ta kontakt med Notodden Taxi på 35 01 13 49

Dekor-element Notodden Lufthavn
Kjøre egen bil

Det er godt med gratis parkeringsplasser i tilknytning til lufthavna. Lufthavna ligger langs E-134, med god ankomst både fra øst og vest.

Sjekk Google Maps  for avstand fra din destinasjon.